Gazeta greke jep lajmin: “Nuk pranojm propozimin e Ramës për Turqinë, ai kërkon të bie në sy”

LAJME


Greqia dhe Turqia do të takohen më datë 25 janar në Stamboll me qëllim zgjidhjen e problematikave mes tyre në lidhje me Zonën Ekskluzive Ekonomike të ishujve grekë përballë tokës turke. Ndryshe nga sa u përfol më herët që vendi i takimit mund të ishte Tirana, palët do të ulen në Turqi, ndërsa negociatori nuk do të jetë kryeministri Rama, siç u propozua fillimisht.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Por, edhe pse tashmë vendi është caktuar, mediat greke raportojnë ende për propozimin se delegacionet mund të takoheshin në Tiranën duke patur Ramën si negociator. Gazetari grek Vassilis Nedos shkruan në “Kathimerini” se kjo tentativë ishte thjesht për të bërë zhurmë dhe rënë në sy dhe nuk kishte asgjë konkrete në të. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive