Gazetarët spanjollë fotografohen me flamur të Kosovës

LAJME


Gazetarët e televizionit publik të Spanjës janë fotografuar me flamurin e Kosovës.

Duke qëndruar në stadiumin “La Cartuja”, dy gazetarë spanjollë kërkuan që të fotografoheshin me flamurin e Kosovës.

Kujtojmë se në stadium u vendos flamuri i Kosovës dhe u bën disa teste të himnit “Dardan”.