Gazetari Enkel Demi: Rama mundohet të hakmerret, kur ishim të vegjël e rrahnim në lagje

LAJME


Gazetari Enkel Demi ka bërë deklaratë të papritur për kryeministrin Edi Rama. Duke folur në emisionin “As Pro, as K undër” në ABC, Demi tha se Rama tashmë mundohet të na i mponohet pasi e ka h umbur f uqinë e batutës. Demi tha se kur ishin të vegjël Ramën e rr ihnin gjithmonë në lagje dhe tani përpiqet të marrë hakun.

“Rama mundohet të na i mponohet. Mundohet që të gjitha t’i bëjë nëpërmjet i mponimit. Përdor imazhin e të f0rtit. Secili ka pasur në lagje çuna që bënin si të fortë. Basha është i vetmi politikan që nuk është f0rmuar para viteve 1990.

Ne kemi probIeme me mentaIitetin se jemi f0rmuar para viteve ’90. Ai ka një f0rmim të një natyre tjetër. Po erdhi në p ushtet do të jetë më e lehtë për ta rr ëzuar. I vetmi njeri që nuk ka em0cion më se kemi 20 vjet që e shohim është Edi Rama. Fuqinë e tij e ka pasur te batuta. Tani flet me gjuhën e b anditëve që rri gjithë ditën. Ngaqë kur ka qenë i vogël e rr ihnim në lagje ne.

Tani mundohet të na marrë h akun. I gjatë ishte por bëheshin nja 5-6 veta. Ai bën një gabim të rëndë se nuk ka konceptin e shtetit. Këta nuk kanë konceptin e një shteti që ka një protokoll. E koncepton shtetin me sh kopin e g omës, me g azin e Sandër Lleshajt dhe Ard Veliun që i bënte biografinë g0 cës së tezes që dilte me një film. Ky është thjesht një rr ugaç që me metoda rr ugaçërie do me bIe qeverinë”, tha Enkel Demi.