Gazetari francez ‘travdhët0n’ Macronin: “Erdogan është lider ndryshues i lojërave”

LAJME


Gazetari francez ‘travdhët0n’ Macronin: “Erdogan është lider ndryshues i lojërave”

Shkrimtari i gazetës franceze L’Opinion, Jean-Dominique Merchet, theksoi se presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, në përlehsjet në Libi dhe Kaukaz ka qenë “lider ndryshues i lojërave”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Merchet në videon e titulluar “Turqia në shekullin e 21: Në mendjen e Erdoğan-it” të publikuar në ueb faqen e gazetës, theksoi se Erdoğan i cili drejton vendin që nga viti 2003, me vite ka qenë zëri i një segmenti të shtypur në vend. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

havpsir LEXO ME TEPER