Gazetari grek befason me deklaratën e tij: “Grekët i trembën Erdoganit”

LAJME


Kryeministri Rama ndodhet sot për një vizitë zyrtare në Greqi, pak ditë pasi takoi në Ankara edhe Presidentin Erdogan. Pavarësisht deklaratave të liderëve gjatë takimeve se janë aty për të rritur bashkëpunimin mes shteteve, mediat në Greqi dhe Turqi e shohin këtë intensifikim të kontakteve në prizmin e marrëveshjes së detit.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Media greke “Greekcitytimes”, shkruan se Erdogani i shprehu shqetësimin e tij Ramës për kalimin në H agë të çështjes së detit me Greqinë. Po ashtu, gazetari Georgios Protopapas thekson se grekët i t remben shfrytëzimit nga Erdogani të reaksionit të brendshëm në Shqipëri kundër ma rrëveshjes së detit me Greqinë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive