Gazetari i njohur bèfason të gjithë me sèkretet e vilës së Edi Ramës në Surrel: “Është me butona sèkretë..”

LAJME


Gazetari i njohur bèfason të gjithë me sèkretet e vilës së Edi Ramës në Surrel: “Është me butona sèkretë..”

Publicisti Kastriot Myftaraj i ka lënë të gjithë pa fjalë mbrëmjen e djeshme në lidhje me ato çfarë tha për vilën e kryeministrit Rama në Surrel. Sipas tij vila e Ramës është me butona sekretë që hapin dyert. Myftaraj u shpreh se vila ka më shumë “gjëra” nën tokë se mbi të.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Ju thoni se vila e Ramës ka disa butona dhe disa gjëra të fanta-shkencës të ngjashme me filmat amerikanë të Hollywood-it”, i tha Alfred Lela publicistit Myftaraj.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Në atë vilë më shumë gjëra ka nëntokë se sa mbi tokë. Shërbimet e fhsehta merren me vidèo, dihet si gjë. Gjyshi i kryeministrit ka qenë shofer i Ahmet Zogut, këtë e ka pranuar vetë ai dhe se gjyshja e tij ka qenë kameriere në oborrin e Zogut”, u përgjigj ai.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive