Gazetari i njohur jep deklaratën ‘bombë’: “Nëse ka pasur tentim për grusht shteti, atë e bëri Edi Rama!”

LAJME


Gazetari Enkel Demi ka folur për çështjen e kontroII0rëve, ka0sit në Rinas , duke u ndalur edhe tek nxjerrja e ushtrisë. “Ai dje ka nxituar të vendosë ushtrinë sepse i intereson që ne të jetojmë në këtë atm0sferë në 25 prill. Çështja e pr0kurorëve zgjidhet, mjafton të ulemi në tavolinë. Por nuk është kjo dëshira sepse dëshira është të kemi ushtrinë në rrugë dhe poIicinë.

Nëse dje ka pasur një a kt për g rusht s hteti nuk ka qenë Sali Berisha as Lulzim Basha as Ilir Meta, këta kanë çeIësat e kashtës në dorë. Është pikërisht qeveria që i ka të gjitha, ka pushtetin lokal, qendror, gjykatat ka edhe prokurorinë”, u shpreh gazetari në “Abc-ja e mëngjesit”.