Gazetari nga Shqipëria: Njerëz ma “HIQA” se Shqiptarët e Kosovës nuk kam pa asnjëherë

LAJME


Një dekIaratë skandaIoze është pubIikuar një i ashtuquajtur gazetar i cili është nga Shqipëria por qe jeton ne Greqi tash e 12 vite, ku ka dekIaruar se Shqiptaret e Kosovës janë njerëz te mbaruar dhe nuk kanë gjak Skënderbeu.

“Ata nuk kanë gjak Skënderbeu, nuk janë sikur ne Shqiptaret e paster ata nuk e di se nga kan ardhur aty dhe nuk e di se si e flasin gjuhen shqipe”

“E kanë një mentalitet ndryshe, me një fjalë ata janë “hiqa” dhe nuk kam pa asnjëherë rracc te tillë