Gazetarja serbe la pa fjalë gjithë Serbinë, bën ‘shqiponjën’, përkrah shqiptarët në Serbi

LAJME


Ish- korrespondentja dhe redaktorja e RTS-së Vera Rankoviç, është solidarizuar shqiptarët në Serbi pas incidentëve ku dhjetra serb bënë thirrje rraciste ndaj tyre pak ditë më parë. Rankoviç ka publikuar një fotografi duke e bërë shqiponjën, simbolin shqiptar. Bashkë me këtë fotografi të postuar ajo ka thënë se kjo është përgjigja e saj ndaj fashistëve nga Borça. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Bashkangjitur fotos gazetarja shkruan:

Kjo është përgjigja ime fashsitëve nga Borça. Ftoj të gjithë ata të cilët janë neveirtur nga ajo që i ka ndodhur bashkëqytetarit tonë që këtë ta shprehni në këtë mënyrë. Sipas saj ky është një veprim në shenjë përkrahje për furrëtarët shqiptarë në Serbi ku për shkak se një punëtor bëri shqiponjën, u de tyrua të largohet nga Beogradi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive