Gazetarja zvicerane bën pytjen: Pse kosovarët me shumicë myslimane festojnë Krishtlindjen dhe Vitin e Ri

LAJME


Gazetarja zvicerane bën pytjen: Pse kosovarët me shumicë myslimane festojnë Krishtlindjen dhe Vitin e Ri

Gazetarja zvicerane, Aleksandra Hiltmann, e cila më 24 dhjetor është kthyer nga Prishtina, shkruan mbi atmosferën e atjeshme festive në prag të Krishtlindjes.

Ajo zbulon shkaqet përse në një vend me shumicë myslimane festohet me kaq entuziazëm një festë e krishterë
Një vizitë në kryeqytetin e Kosovës, në Prishtinë, tregonLAJMI I PLOTE