Getinjo: Kudo që shoh se ka të pame, ndalna edhe hy për ngushëllime

Në bisedë me banorët jashtë në oborr, Getinjo tha se kudo që sheh se një shtëpi ka hapur të pame ndalet dhe i ngushëllon.

Ai e sheh këtë si një respekt për familjet që kanë humbur dikë dhe thotë se fakti që ndoshta atë familje nuk e njeh nuk e ndalon atë të shpreh ngushëllimet e tij.