Gjenden gjurmë që dëshmojnë praninë e shqiptarëve në Amerikën e Veriut që prej shekullit të 19-të

LAJME


Gjenden gjurmë që dëshmojnë për praninë e shqiptarëve në Amerikën e Veriut që prej shekullit të 19-të.

Në faqen “My Heritage” gjenden të dhëna për shqiptarin Sulejman Aliraj, lindur në Kaninë të Vlorës më 2 shkurt 1814 dhe n darë nga jeta në Ottawa, Kanada në vitin 1869. Informacioni plotësues jep një pllakë v arri të vjetër me simbolin e shqiponjës dhe mbishkrimin “Rroft Shqipëria”