Gjenerali Amerikan me deklaratë dashamirëse për Kosovën: Zemra ime do ti takojë çdoherë Kosovës, ajo është shtëpia ime e dytë

LAJME


Në kohën kur kishte qëndruar në Kosovë, ai kishte thënë se në partneritetin me F0rcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) kishte ecur shumë përpara

Gjenerali i Gardës Kombëtare të lowas në Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), Timothy Orr, partneritetin më Kosovën e k0nsider0nte si më të mirin nga 77 partneritetet e Iowas në të gjithë botën, transmeton FishMedia.info.

Ai doli me një deklaratë shumë dashamirëse për vendin tonë ku tha se zemra tij do t’i takonte çdo herë Kosovës dhe së ajo ishte shtëpia tij e dytë

‘Zemra ime do t’i takojë çdo herë Kosovës. Kjo është shtëpia ime e dytë’, ishte shprehur Orr.