Gjenerali Piro Ahmetaj: Pse asnjë zyrtarë Shqipëtarë nuk ngriti zërin për zgjerimin e Greqisë në Det

LAJME


Gjenerali Piro Ahmetaj ka reaguar pas miratimit të marrëveshjes për zgjerimin e Territorit me 12 milje, ku thekson se një zgjerim i tillë cën0n rëndë interesat detare të Shqipërisë./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ahmetaj thekson se kishte vendosur që të mos përfshihej më në këtë diskutim, por duhet se vendimi i fundit i qeverisë greke ka bërë që ai sërish të reagojë duke e cilësuar histori votimin e parlamentit grek dhe të së murë për pushtet qëndrimin e autoriteteve tona.

Ndër të tjera në shkrimin e tij ai thekson se është e pat0lerueshme sesi asnjë zyrtar shqiptar nuk reagon, heshtin dhe nuk kanë transparencë me atë që ndodhi me zgjerimin territorial të vendit fqinj. DEKLARATA E TIJ E PLOTE