Gjenerali Serb: Do Të Blejmë Ràketà Që Arrijnë Çdo Pjesë Të Kosovës

LAJME


Serbia po planifikon të blejë sistem arketor i cili zhvillon lutfë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. Sipas tij, situata aktuale dhe marrëdhëniet ndërkombëtare ndikojnë në planet e zhvillimit dhe aftësisë së Ushtrisë së Serbisë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai nuk ka përfunduar se çka ka ndikuar që të mendohet për këtë sistem raket0r i cili arrin gati çdo cak në territorin e Kosovës. Të kujtojmë se largësia rrugore ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit është pak më shumë se 400 kilometra, por në vijë ajrore kjo largësi shkurtohet edhe më shumë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive