Gjermaia dhe Franca mesazh Kosovës: “Të krijohet sa më shpejt qeveria dhe të zgjidhet presidenti”

LAJME


Gjermania dhe Franca përmes një komunikate të përbashkët pas zgjedhjeve të 14 shkurtit kanë përgëzuar Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin për rezultatin, derisa kanë kërkuar që sa më shpejtë të formohet qeveria e re dhe të zgjidhet presidenti i Kosovës.

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde ka publikuar në rrjetin social Twitter këtë komunikatë ku thuhet se presin që të formohet qeveria dhe të vendoset për presidentin sapo të finalizohen rezultatet e zgjedhjeve të 14 shkurtit. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive