Gjermania ‘befason’ gjithë botën, i del në krah Albin Kurtit dhe i dërgon mesazhin e fuqishëm Grenellit

LAJME


Ish diplo mati gjerman, Wolfgang Ischinger ka reaguar ndaj ish emisarit te Donald Trump per dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell i cili tha se komu.niteti ndër kombëtar nuk e ka bere gjithë ate investim në Kosovë që të dalë dikush e ta shperbeje me pas ate, duke iu referuar Albin Kurtit.

Ischinger per mes nje postimi në Twitter i tha Grenellit se mandati i tij ka skaduar dhe e këshilloi që të ia lë Kosovën njerëzve të saj.

Grenell kishte dekla.ruar se komuniteti nderkombetar nuk e ka bërë gjithë atë investim në Kosovë që të dalë dikush e ta shpër.bëjë më pas atë, duke iu referuar Albin Kurtit.

Me pas ai ka thënë se po.pulli i Kosovës meriton liri dhe të ardhme dhe ka pyetur se pse një lider do të dëshi.ronte ta shperbente Kosovën.