Gjermania i del në krah Turqisë: BE-ja duhet të vazhdojë dialogun me Turqinë

LAJME


Gjermania i del në krah Turqisë: “BE-ja duhet të vazhdojë dialogun me Turqinë”

Sot ministrat e jashtëm të Bashkimit Europian u takuan në Bruksel për të diskutuar mbi çështjen e Detit Mesdhe ne te cilen jane perfshire Greqia dhe Turqia kohen e fundit.

Pasi mbaroi mbledhja, ministrat e shteteve kane dale me deklarata te tyre nga me te ndryshmet derisa Gjermania ka deklaruar se “BE-ja duhet të vazhdojë dialogun me Turqinë” mes tessioneve në Mesdheun Lindor, transmeton Anadolu Agency (AA).