Gjermania mesazh të fuqishëm Rusisë për grumbullimin e ushtrisë së saj afër Ukrainës

LAJME


Gjermania e akvuz0i Rusinë se po përpiqet të krijojë pr0v0kime me grumbullimin e t rupave në Gadishullin e p ushtuar të Krimesë dhe përgjatë kufirit me Ukrainën, përderisa e ka k undërshtuar pretendimin e Moskës se Rusia po k undërpërgjigjet ndaj këcrënimeve nga NATO-ja.

“Përshtypja ime është që pala ruse është duke provuar gjithçka për të nx1tur një reagim. Së bashku me Ukrainën, ne nuk do të tërhiqemi në këtë lojë”, deklaroi ministrja gjermane e Mbrojtjes, Annegret Kramp-Karrenbauer.