Gjest i madh! / Mësuesi shqiptar mban drunj në krah për të ngrohur nxënësit e shkollës

LAJME


Shqipëria është përfshirë nga moti i ftohtë dhe i acartë prej disa ditësh dhe shumë zona po vaujnë pas0jat e reshjeve të shumta të dëborës, pasi janë bll0kuar dhe kanë patur edhe vësht1rësi në furnizinin me energji elektrike apo ujë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Efektet e këtij të ft0hti janë ndjerë edhe nëpër shkolla, ku në disa prej tyre mung0jnë sistemet e ngrohjes dhe nxënësit janë të detyruar të zhvillojnë mësim në kushte aspak të përshtatshme.

Për të zgjidhur disi situatën, mësuesi i quajtur Maliq Torra, teksa bën në këmbë rrugën për të shkuar në shkollë, mban në krah shkarpa për të ngrohur nxënësit. Një shembull për t’u ndjekur nga të gjithë, çka dëshmon edhe njëherë vlerën e lartë humane që karakterizon një mësues.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive