Gjesti i këngëtares shqiptare bën ‘namin’ në rrjet

LAJME


Këngëtarja Leonora Jakupi bashkë me Halil Kastratin dhe Bekim Jasharin kanë shkuar së bashku në një familje të varfër. Të gjithë kanë shkuar së bashku në banesën e familjes se Bekim Gjeloshit, i cili është në gjendje të vështirë ekonomike.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Teksa jepnin lajmin se familja do të bëhej me një banesë të re, vëmendja e mediave ka shkuar tek këngëtarja Jakupi. Kjo e fundit ka hyrë me çizme brenda në banesë, duke u komentuar pafund në rrjetet sociale. Disa e kanë cilësuar si fyerje për familjen, veprimin e këngëtares Leonora Jakupi. Po ju si mendoni?/Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive