Gjinon Që U Martua 14 Vjeç Me Marigonë E Kujtoni? Ja Si Duket Ai Sot Dhe Do Habiteni Se Ku Jeton

Gjinon Që U Martua 14 Vjeç Me Marigonë E Kujtoni? Ja Si Duket Ai Sot Dhe Do Habiteni Se Ku Jeton

Gjinon Që U Martua 14 Vjeç Me Marigonë E Kujtoni? Ja Si Duket Ai Sot Dhe Do Habiteni Se Ku Jeton

Gjinon Që U Martua 14 Vjeç Me Marigonë E Kujtoni? Ja Si Duket Ai Sot Dhe Do Habiteni Se Ku Jeton

Filmi “14 vjeç dhëndër” na ka go zhduar të gjithëve para ekranit të televizorit dikur. E sigurisht, që kemi qeshur të gjithë me batuat e djaloshit, që në film mbante emrin Gjino dhe që e martuan që 14-vjeç.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Aktori që luajti rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra. Sot ai ka ndryshuar shumë dhe shumë pak ngjason me Gjinon e dikurshëm. Aktualisht ai jeton në Vlorë,
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

por disa vite më parë ai ka jetuar edhe jashtë shtetit. Aktori sot është një burrë i pamshëm, por buzëqeshjen naive të Gjinos e ka ruajtur ende.Shtyp hapesiren rek lamuese dhe shikoni fotot ne hapesiren me poshte: