Gjunjëzohet” SHBA-ja

LAJME


Shtetet e Bashkuara të Amerikës po kalojnë një mot të ftohtë dhe të stuhishëm që ka shkaktuar mbi 20 v1ktima.

Shërbimi i meteorologjisë njoftoi se 150 milionë amerikanë ndodhen nën rrez1kun e acarit, ndërsa 73 për qind e vendit është mbuluar nga dëbora.

Në shtetin e Teksasit,

presidenti Xho Bajden miratoi gjendjen e emergjencës teksa temperaturat prekën nivelin -18 gradë Celsius, më të ulëtat në 30 vite.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive