Gjykata Speciale refuzon kërkesën e Hashim Thaçit për lirim të përkohshëm

LAJME


Gjykatësi i procedurës paraprake i Dhomave të Specializuara të Hagës, Nicolas Guillou, e refuzoi kërkesën e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, për lirim të përkohshëm.

Thaçi ndodhet në objektet e paraburgimit në Hagë qysh në fillim të nëntorit, kur është arr st uar nën ak uzat për kirme lutfe dhe kirme ndaj njerëzimit. Mbr0jtja e tij e ka paraqitur kërkesën për lirim të përkohshëm qysh më 4 dhjetor