G’odet Enver Hoxhaj: E kam sfiduar Kurtin, por ai po fshihet sikur me qen

LAJME


Kandidati për kryeministër nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj ka prezantuar mbrëm planin e PDK-së për rimëkëmbje ekonomike.Ndër të tjerash, Hoxhaj tha se e ka sfiduar kundërshatrin kryesor politik, Albin Kurtin që të prezantojë edhe ai planprogramin dhe të debatojë për këtë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Unë e kam sfiudar kundërshatrin tonë kryesor politik, Albin Kurtin, që të prezantoj dhe të debatojë programin e vetë me ne. Ai kundërshtoi. Ai po f shihet dhe po e s hmang krahasimin. Ai nuk e humb asnjë rast për të injoruar qytetarët dhe s’ka respekt për demokracinë tonë, as për procesin në prag”, tha Hoxhaj. Tutje ai theksoi se vetëm liderët autoritarë r efuzojnë debatin dhe e fshehin qëllimin e tyre.

Vetëm ata i marrin rezultatet e zgjedhjeve si të mirëqena para se të ndodhin. Ai tha se nuk dëshiron të debatojë sepse i ka fituar zgjedhjet, por unë i them se në demokraci zgjedhjet vendosen nga qytetari, jo nga politikanët. Detyra jonë është të prezantojmë programin tonë , jo të flasim për rezultatet. Detyra jonë është përkushtimi ndaj qytetarëve, shtoi ai.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive