“GODITJE” shume e rende nga ish-aktivisti i LVV-se, bene krahasim shume te ulet, “qeveria Kurti si ajo e Vuçiqit nuk kane dallim fare”. Cili eshte komenti juaj

LAJME


Krasniqi krahason Qeverinë Kurti me atë të Vuçiqit: Të dyja deponojnë dës,hmi k undër UÇK’së.Akti,visti i PSD-së, Frashër Krasniqi, ka kritik,uar qasjen e ish-bashkëpa,rtiakut të tij që tash është kryemin,istër, Albin Kurti, për dialo,gun me Serbinë.Frashëri ka pyetur ndjekësit e tij në rrj,etet sociale se ku qëndron da,llimi i Kryeminsitrit Kurti, dhe atij ser,b Aleksandar Vuçiq.Krasniqi ka numëruar sipa,s tij disa të përba,shkëta të Kurtit dhe Vuçiqit.Ky është shkr,imi i tij i plotë:

A din dikush me ma tregu dallimin në qëndrime në mes Qeverisë Kurti dhe asaj të Serbisë, nëse:– Dyj,at janë për Zajed,nicë;– Dyjat jane pro Gjh,ykatës Speciale;– Akterët e të dyjave depo,nojnë dës,hmi kundër UÇK-së.