Greqia e padurueshme, e vë Ramën në vështirësi përbaIIë Erdoganit

LAJME


Greqia e padurueshme, e vë Ramën në vështirësi përballë Erdoganit

Zgjerimi i 12 miljeve në detin Jon është projektligji i parë i që do të miratohet nga Parlamenti grek në sesionin e ri. Më 25 dhjetor Athina mori vendimin e zgjerimit me 6 deri në 12 milje në detin Jon, ndërsa në këtë fillimviti projektligji do miratohet në Parlamentin grek.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Lajmin e ka bërë të ditur gazeta “To Vima”, e cila duke iu referuar burimeve qeveritare thekson se projektligji në fjalë është një mesazh i qartë dhe i fuqishëm ndaj Ankarasë, por që vë dhe në vështirësi kryeministrin Rama përballë miqësisë me Erdogan.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive