Greqia i tregon ‘dhëmbët’ Turqisë dhe merr vendimin e madh: “E kemi me urgjencë ta bëjmë këtë gjë”

LAJME


Greqia i tregon ‘dhëmbët’ Turqisë dhe merr vendimin e madh: “E kemi me urgjencë ta bëjmë këtë gjë”

Ministria e Mbrojtjes në Greqi ka vendosur që të rrisë periudhën e uhstrisë nga 9 në 12 muaj duke filluar nga muaji maj i këtij viti.

“Arsyeja e rritjes së periudhës së shërbimit uhstarak, sipas Ministrisë së Mbrojtjes, është plotësimi i nevojave urgjente për personel të njësive uhstarake.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Në muajt e fundit Greqia ka fuqizuar kapacitetet uhstarake, që pas përshkallëzimit të k0nfliktit me Turqinë për kufirin detar.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive