Greqia merr vendimin e rëndësishëm për shqiptarët

LAJME


Greqia ka shtyrë sërish vendimin për hapjen e pikës kufitare të Kapshticës me Shqipërinë.

Burime zyrtare nga Drejtoria vendore e Kufirit dhe Migracionit bëjnë me dije se pala greke këtë herë e ka shtyrë vendimin deri më datën 7 janar te vitit 2021. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!