Greqia në alarm, shtangen helenët! / Turqia bën lëvizjen e papritur në det

LAJME


Greqia në alarm, shtangen helenët! / Turqia bën lëvizjen e papritur në det

Mediat greke shkruajnë se Ankaraja lëshoi ​​dy “Navtex” të ri të palijgshëm të shtunën, i pari i vitit, duke sf iduar juridiksionin grek rreth Kretës.

“Navtex”-i turk erdhi pas lëshimit të udhëzimeve përkatëse nga stacioni i Heraklionit për stërvitjet aeronautike të F0rcave të Amratosura Greke.

“Navtex” i referohet rezervimit të zonave për ushtrime detare të hënën 4 janar dhe të premten më 8 janar.