Greqia në panik! Turqia lëshon anije të re në Mesdheun Lindor

LAJME


Një Navtex (alarm lundrimi – NAVigational TEleX) i ri u shpall për anijen e kërkimeve sizmike “Oruç Reis” në Mesdheun Lindor,

e cila do të zhvillojë punimet e kërkimit deri më 15 qershor 2021.

Me këtë njoftim të ri, misioni i anijes “Oruç Reis” në Mesdheun Lindor u zgjat deri më 15 qershor 2021 dhe do të vazhdojë të shoqërohet nga anijet e tjera turke “Ataman” dhe “Cengiz Han”.