Gruas i kam propozuar 5 herë martesë, por..” / Ja historia e Joe dhe Jill Biden

LAJME


Joe Biden shpesh u flet njerëzve se gruaja e tij nuk është pajtuar të martohet me të pa ndodhur pesë propozime. E vërteta është se ajo e ka dashuruar nga fillimi – të paktën kështu thotë Jill Biden.

Kjo fjalë ka një fotografi të bukur për romancën e tyre, në të cilën ajo ka dashur të sigurohet se ai vërtetë e dashuron – e pas kësaj e tërë jeta e tyre ka qenë përkrahje dhe dashuri, transmeton Telegrafi. HISTORIA E TYRE E PLOTE