Halil Geci: Të pa fytyrë dhe të pa besë! Vuçiqi u ka paguar mirë dhe iu dërgoi në burg, tash keni mbetur tradhtar t’atdheut

LAJME


Veprimtari i LDK-së, Halil Geci, ka reaguar ashpër ndaj kritikuesve të kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit. Ai përmes një shkrimi në Faceb00k, thotë se, kryeministri Kurti ua përkujtoi atyre në Kuvendin e Kosovës, se që 10 vite në dialog e kanë bërë IIugë.

Ai shkruan se trad htarët e atdheut, kanë mbjell ka ncer mbi Kosovës, kurse Vuçiq, sipas tij, i ka amrë të forta në dorën e tij për të shka tërruar Kosovën.

Geci thotë se Vuçiqi i ka paguar mirë e në fund i ka dërguar në b urg, e tash kanë mbetur trad htar të atdheut.

Postimi i Halil Gecit:

Po qojnë pluhur “BIKAT E TREDHUR”ata që lobuan për ndarjen e Kosovës emri i tyre i përveshëm trad htaret e ATEDHEUT.!?

Dialogu Kosovë Serbi në mes kryeministrit Kurtit me Vučičin në Bruksel ka ngritur pIuhur nga opozita dhe nga disa anaIizues që janë treguar dhe po vërtetohen se kanë qenë dhe janë zagaret e ish pushtetarëve paraprak.

Thirrja e kuvendit të Kosovës para se kryeministri Kurti të nisej për Bruksel ishte një gjykim i drejt që Kryeministri tua përkujtoi opozitës se ju për 10 vite dialog e keni bërë m… Kurti ua përkujtoi në parlament ish negociatorve te pushteteve paraprake se ngado që po preku po hasi në cungat dhe gurët që keni shtruar atdheut tonë pa fije t urpi duke i dhënë Serbisë krejt atë çka dëshironte si p.sh ekstra territoret për Manastiret pastaj Zajednica e nënshkruar dhe e ratifikuar në parlament me kompetenca të shtruara ekzekutive, aq më keq duke i shndërruar fshatrat serbe në komuna me nga 2000 mi banor, si dhe shumë dëme tjera që janë të njohura për opinionin shqiptar, me këto komuna dhe shumë poshtërsi tjera ish trad htaret e atdheut kanë mbjellur ka ncer mbi t rupin e atdheut tonë, e që sot Vučič i ka amrë të forta në dorën e tij për ta sh katërruar Kosovën e që të mos bëhet kurrë shtet…!

Këto tradhti që ja keni vënë atdheut mbi supe, si dhe fantom komuna të shpërndara thellë ne territore të Kosovës nuk do ju falim kurrë. Sot po pird hni në pusin e juaj e pord hët e juaja po i thoni Albinit pij…

Albini asnjë të keqe deri me sot nuk ja ka bërë atdheut, përkundrazi ai me pr0testa e kundërshtime u mundua me shpirt tua ndali trad htitë e juaja.

Pikat e shtruara në bisedime të Brukselit janë të njëjtat me ato që Presidenti Biden dhe NATO-ja ua ka rekomanduar të dyja shteteve.

Ju ne njëfarë forme po i thoni Albinit pse i the Vučičit a je i gatshëm për ta njohur Kosovën, kjo juve nuk ju zihet për te madhe ngase keni paguar para ne vende te caktuara për ta zhvIerësuar GJND-n dhe për ta ndarë Kosovën, emri i juaj nuk ka tjetër emër pos trad htar të atdheut, pse janë v dekur Avni Rrustemat faji është te gjeneza ku me ditë kur na ka hu mbur fara, se po te kishim veç pak g jak shqiptari ju nuk do të ishit më mbi këtë dhe.

Prandaj e keni kullotne mirë, por dorën në zemër edhe Vuča ua ka paguar mirë, edhe ka marrur çka ka deshtë edhe së fundi ju ka dërguar në b urg, aq ma keq keni mbetur trad htar te atdheut.

Të pa fytyrë dhe të pa besë….!?

Ani kur po i dëgjoi njëfarë analisti Astrit dashin më falni Gashin dhe Vehbi Kajtazin që sa herë mundohen me kritikuar kthehen nga moderatori e ja bëjnë me isharet (kokë) kinse këqyrem se si i godas (çka flas) retorika e tyre keni thënë në fushat i ka dalur boja, mu nga kjo që po tentoni ta njollosni punën e kryeministrit Kurti pikërisht kritikat e juaja të dhira po ua shtoni votat Kurtit, në TV D nga 56% sa ishte para zgjedhjeve vlershmi i votuesve në fb sot po i afrohen 90% përkrahjen qytetare për Kryeministrin Kurti.

Kësaj opozitës i ka hu mbur barbari ma dua mi ditë a e shohin veten që me kritikat e pird hta të tyre veç po ja shton simpatinë dhe namin qeveris Kurti.

Fajt0ret i të gjitha trad htive për të ligat e këtij vendi janë Zuzaret dhe zuzaricat e LDK-PDK-s ngase për mes këtyre Iahperave u d ëmtua Kosova në skajshmëri.