Halil Kastrati e Bekim Jashari ia thonë këngës me çifteli

LAJME


Kreu i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, i biri i her0it Hamëz Jashari, bashkë me humanistin kosovar, Halil Kastrati, gjatë një vizite në shtëpinë e të moshuarve kanë kënduar këngë patri0tike, derisa Jashari i ka rënë çiftelisë.

Halil Kastrati shihet i em0ionuar në v1deo, derisa Bekim Jashari ia thotë këngës.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive