Haradinaj – Vuçiqit: Njiheni Kosovën ose bashkohemi me Shqipërinë

LAJME


Haradinaj ka thënë se nëse bëhet president do t’i dërgojë të fala presidentit serb Aleksandar Vuçiq që ose duhet ta njohë Kosovën ose Kosova bashkohet me Shqipërinë.

“Kur të bëhem president vendi i bëj të fala [Aleksandar] Vuçiqit edhe i them ‘Bëhu gati o me njoft Kosovën e mos na vono më se nuk mund të presim, sepse ne i grahim rrugës tonë e bashkohemi me Shqipërinë’. Nuk ki ka ja mban. Ki me njoft Kosovën dhe mos e vono veten e mos e merr popullin tënd në qafë, sepse na i kryejmë punët tona”.

Ai ka deklaruar se nuk ka diçka të re përballjen me Serbinë derisa ka kujtuar edhe herën e parë kur ka rënë në pritë. DEKLARATA E TIJ E PLOTE