Harta e një autoshkolle në Danimarkë, nga Prizreni në Novi Sad e bën Kosovë

LAJME


Një autoshkollë në Danimarkë ka ndryshuar hartën në Ballkan, duke e futur Serbinë brenda Kosovës.

Në këtë hartë shihen kufijtë nga Prizreni deri në Novisad me mbishkrimin e Kosovës.
Si duket kjo autoshkollë është hutuar nga lobimi i Serbisë kundër pavarësisë së Kosovës dhe në vend se t’i paraqesë dy shtetet në hartë ka vendosur edhe Serbinë brenda Kosovës.