Haxhi Avdyli: Me gra po, por me burra me kadal. Moti e kam hek tuten une ne 1999, i pergjigjet nje komentuesi

LAJME


Pas përp lasjes ndërmjet deputetit të LDK-së Xhavit Ukaj e kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, ka reaguar deputeti Haxhi Avdyli.

Avdyli ka reaguar duke thënë se keq është katandisur LDK-ja, raporton KorrektPress. “Përjashtimi i këtij kolegu që njihet për kêso sjellje me persona të dobët është pak, ose po bëjmë Kuvendin Teksasin e shekullit 19”, ka shkruar ai.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Reagimi i plotë:

Kur argumenti i shprehjes mungon, e dija për debat është e mangët, atehërë qyqarllëku muskulor tregohet me gra.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Dhe atë jo vetëm ndaj një grua por kryetare e Kuvendit. Ah ku je katandisë LDK-ja ime. Përjashtimi i këtij kolegu që njihet për kêso sjellje me persona të dobët është pak, ose po bëjmë Kuvendin Teksasin e shekullit 19.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Me pas, nje komentues i ka komentuar se duhet te kete kujdes se ai me ju qeron edhe ndryshe hesapet,kjo eshte pergjigjia e deputetit.//KORREKTPRESS..Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive