Helenët në festë! / Greqia miraton zgjerimin e detit projektligj të parë në parlament

LAJME


Helenët në festë! / Greqia miraton zgjerimin e detit projektligj të parë në parlament

Mediat greke bëjnë me dije se projektligji i parë në parlament për 2021 është ai për zgjerimin e 12 miljeve në detin Jon. Në parlamentin grek do të diskutohet dhe do të votohet për të miratuar si projektligj të parë për këtë vit, atë të zgjerimit nga 6 deri në 12 milje të ujërave detare në detin Jon.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Lajmin e pubIikon gazeta “To Vima” e cila duke ju referuar burimeve qeveritare thekson se projektligji në fjalë është një mesazh i qartë dhe i fVqishëm ndaj Ankarasë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive