Herët apo vonë, Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen – pavarësisht zërave kundër!

LAJME


Akademiku Rexhep Qosja u shpreh se Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen herët apo vonë, pavarësisht zërave kundër. Teksa komentoi marrëdhëniet mes Prishtinës dhe Tiranës, Qosja tha se fërkimet që kanë ndodhur janë të pakuptimta dhe në kundërshtim me orientimin e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.

“Fërkimet, të cilat kanë qenë pak më të theksuara mes Ramës e Haradinajt, më duken të pakuptueshme, të paarsyeshme dhe të çuditshme. Janë një popull, dy shtete, një gjuhë, një histori, një traditë, një kulturë dhe një të kaluar të rëndë historike…LEXO ME SHUME