Heshtet bota! / Amerika teston super-topin, arrihet suksesi më i madh në histori

LAJME


Heshtet bota! / Amerika teston super-topin, arrihet suksesi më i madh në histori

Një “super-top” që po testohet nga ushtria amerikane e ka g0ditur me sukses dhe me saktësi cakun rreth 70 kilometra larg.

Testimi u krye në një zonë për ushtrime us,htarake në Arizona të Shteteve të Bashkuara. Kjo ishte g0ditja më e largët me gjaujtje me top në historinë ushtarake të këtij vendi.VIDEO E PLOT KETU