Heshtët bota! / Irani paraqet bazën e saj nëntokësore e mbushur me pajiset më të rënda uhstarake

LAJME


Heshtët bota! / Irani paraqet bazën e saj nëntokësore e mbushur me pajiset më të rënda ushtarake

Garda Revolucionare e Iranit ka krijuar një bazë të re nëntokësore, që ndodhet në një vend sekret në Gjirin Persik. Fotot nga përurimi u botuan nga media shtetërore, pak ditë pas përvjetorit të rvasjes së gjeneralit Qassem Soleimani nga amerikanët.

Kjo është vetëm një prej bazave uhstarake të Gardës, të konsideruara si strategjike. Në pamjet e publikuara shfaqen kamionë uhstarakë të pajisur me amratime dhe predha antianije.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive