HiIIary Clinton: Trump po fIiste me Putin gjatë ngjarjeve në KapitoI

LAJME


Hillary Clinton ka lënë të dysh0het se presidenti Donald Trump po fliste me Vladimir Putin në telefon ditën kur ndodhën traz1rat në Kapitol./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në një bisedë me kryetaren e Kongresit, Nancy Pelosi, Clinton tha se do donte të shihte bisedat që ka bërë Trump atë ditë. Do doja të shihja nëse ishte në telefon me Putin kur po pusht0hej Kapitoli, tha ajo.