Histori prekëse, australiani që e kuptoi se është shqiptar (VlDE0)

LAJME


Të parët e tij migruan në Australi në vitet e 50-ta. Gjyshi h umbi j etën në një aksid.ent në vendin e punës, gjyshja përfundoi në psikiatri, më pas katër fëmijët e vegjël u birësuan nga familje australiane ku edhe u rriten dhe krijuan familje.

Si e kuptuan ata identitetin e tyre, ndjekim një rrefim nga të rinjtë që e rikthyen identitetin shqiptar në Australi./21Media