Historiani grek habit me deklaratën: Helenët e lashtë janë shqiptarë

LAJME


Historiani i njohur grek, Konstantinos Pangalis, në një intervistë dhënë për mediat e huaja, ka shokuar me deklaratat e tij në lidhje me origjinën e helenëve. Gjatë intervistës, historiani ka theksuar se helenët e dikurshëm me gjasë janë shqiptarët e sotëm dhe se historia e mësuar në Greqi, nuk ka lidhje me të vërtetën.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Publiku në sallë i priti me ovacione negative deklaratat e historianit Pangalis, por ky i fundit nuk është shqetësuar dhe ka vazhduar intervistën.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

INTERVISTA E TIJ E PLOTE