Historiani Zviceran, Aleksandre Lambert, Jep Deklaratën E Madhe: “Shqiptarët Kanë Drejtuar Botën Që Nga Mesjeta”

LAJME


Aleksandre Lambert, historian, drejtor akademik i “School of International Training” në Gjenevë, është autor i disa librave dhe artikujve në fushën e relacioneve ndërkombëtare të filozofisë politike, të politikës së sigurisë dhe lidhjeve civile-ushtarake.

Lambert ka vizituar Shqipërinë dhe ka filluar të njoh çështjen shqiptare që në rini të tij me kërkimet e bëra në Arkivin e Lidhjes së Kombeve Gjenevë,

kur njohu mirë edhe çështjen çame. Per arsyje qe artikulli eshte i gjate, vazhdoni ketu: Ja ç’thotë ai për shqiptarët në kohën e Mesjetës Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive