Historiani Zvicëran Bën Pytjen E Madhe: “Pse Shqiptarët Janë Lënë Mënjanë Nga Evropa?”

LAJME


Historiani zvicëran bën pytjen e madhe: “Pse shqiptarët janë lënë mënjanë nga Evropa?”

Dr. Aleksandre Lambert, historiani zvicerian, i cili është edhe drejtor Akademik i “School of International Training” në Gjenevë, është një njohës shumë i mirë i historisë së Shqipërisë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ai shprehet se në vendet fqinje por edhe në Evropë, janë të shumtë shqiptarë që kanë sunduar dhe kanë lënë gjurmë në histori.

Sipas tij, Evropa dhe Ballkani e ka lënë qëllimisht mënjanë Shqipërinë duke mos i dhënë asnjëherë mundësinë për të krijuar shtetin e saj para shumë vitesh.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive