HISTORIKE / Parlamenti miraton dërgimin e FSK-së në misione paqeruajtëse përkrah Ushtrisë Amerikane

LAJME


HISTORIKE / Parlamenti miraton dërgimin e FSK-së në misione paqeruajtëse përkrah Ushtrisë Amerikane

Me 92 vota, parlamenti i Kosovës miratoi të martën vendimin e qeverisë për dërgimin e pjesëtarëve të F0rcës së Sigurisë së Kosovës në misione mbështetëse jashtë vendit në kuadër të Uhstrisë Amerikane.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Kjo është hera e parë që F0rca e Sigurisë së Kosovës do të marr pjesë në një mision ndërkombëtar me Gardën K0mbëtare të Ajovas, siç thuhet “në mbështetje të qëndrueshmërisë rajonale dhe 0peracioneve paqeruajtëse në rajonin e Komandës Qendrore Amerikane”Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive