Hoteli më i lirë në botë, një natë kushton më pak se 1 euro

LAJME


Pa marrë parasysh sa kënaqësi mund të jetë një pushim, kur shikon faturat ‘lodhesh”. Nëse dëshironi të shkoni në pushime, por jeni pak të varfër për para, dëshironi të kurseni para në udhëtim atje ose të zgjidhni një hotel të lirë. Ju mund të shkoni për një kampe ose një hotel me dy yje, por nëse dëshironi të kurseni para, duhet të shkoni në hotelin më të lirë në botë. Hoteli mesatar tashmë kushton pak para.

Çmimet për qëndrimet e hoteleve po rriten shumë shpejt për shkak rritjes së turistëve. Kur shkoni jashtë vendit, çmimet mund të jenë më të ulëta, por edhe atje, ato janë në rritje. Për fat të mirë gjithmonë ekziston mundësia më e lirë për të shkuar kur jeni duke kërkuar për një pushim të lirë.

Brenda Evropës, ju mund të vizitoni vende si Mali i Zi, Portugalia, Greqia, Hungaria, Bullgaria, Polonia, Shqipëria, Sllovakia, Maqedonia dhe Lituania nëse doni një pushim të lirë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive