Hulumtuesja Angleze Jep Lajmin E Madh: “Nëse Skënderbeu Do Jetonte Më Gjatë, Gjithë Evropa Do Ishte Ndryshe”

LAJME


Hulumtuesja angleze jep lajmin e madh: “Nëse Skënderbeu do jetonte më gjatë, gjithë Evropa do ishte ndryshe”Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Askush nuk ia rekomandoi Patricia Nugee, Skënderbeun. Emrin e tij e ndeshi në enciklopedinë britanike. Nga ajo kohë ajo filloi të gjurmonte gjithçka shkruhej për të.

I trajtoj këto libra me shumë respekt. Nëse Skënderbeu do të kishte jetuar më gjatë, e gjithë Evropa sot do të ishte ndryshe. Ndaluni pak dhe mendoni për këtë, është një e dhënë e rëndësishme.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive