Humbja e krerëve të korrptuar të Partisë Demokratike është fitore e madhe e të djathtës shqiptare

LAJME


Moska u mund në Shqipëri. Çdo të bëjnë tani “analistët” e paguar prej saj?A ju thashë që nuk fiton dot Moska këtu? Po çfarë sollën zgjedhjet? HCumbja e tCurpshme e Partisë Demokratike, eshtë fitore e madhe e të djathtës shqiptare pas 30 vjetësh. Falimentimi i Berishës dhe i Zogut të tij familjar, do të sjellë involvim të ri djathtas. Patri0tizmi i djathtë shqiptar do të marrë veten pas pushtimit të gjatë tridhjetëvjeçar nga Beogradi dhe Moska.

Këta krerë të k0rrptuar, që kanë shitur rëndom interesin kombëtar nuk kanë më shpëtim. Gjithsesi, Rama përsëri po duket se kërkon t’i mbajë, me “zgjatje dore”. Kot e ka, se tani duhet të mendohet për të fituar k undër të djathtës, pa pasur Saliun më përballë.

FaIimentimi i Trump-it në Amerikë do ta sillte edhe në Shqipëri faIimentimin e dehjes ruse antishqiptare të krerëve politikë dhe të pseudoanaIistëve të paguar nga Moska dhe nga fqinjët gen0cidistë antishqiptar e p ushtues territ0resh shqiptare.

Do t’i dëgjoni të gjitha. Dhe ja pyetjet që priten të sqarohen këndej e mbrapa: A ka ndërhyrë Rusia në këto zgjedhje në Shqipëri? A e kanë pritur “analistët” m0sk0vitë ndërhyrjen e Moskës në zgjedhje? Pse na janë mërzitur kaq shumë “analistët” që nuk n dërtojnë dot një gjykim logjik? Çfarë do të bëjë tani Meta, a do t’a marrë rrugën për në Moskë? (te raketat)… Apo, mos vallë, do niset ky për në Korenë e Veriut? Po Saliu me Lulin, për ku do ta kenë vrapin?

A do t’i drejtohet Saliu sërish destabiIizimit të Shqipërisë? Por, a do të ketë kurajë? A do ta pranojë h umbjen Basha? Po d0rëheqja e Bashës a do të ndodhë? A do ta ndihmojë sërish Rama Saliun? Këto janë pyetjet, të cilat e kanë përgjigjen brenda…